Werken bij

Ben jij op zoek naar jouw droombaan?

Bij Beekman B.V., een echt familiebedrijf, kun je jezelf zijn binnen je team, terwijl je door je collega’s gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen.
Groeien en ontwikkelen hoef je niet helemaal op eigen kracht te doen: dat doen we het liefst samen!

Stage
Beekman B.V. is een erkend leerbedrijf en wij bieden stageplekken aan. Heb jij interesse in een stageplek? Stuur ons dan een mail.

Vacatures

Vakantiebaan medewerker webshop logistiek (minimaal 12 uur)

Allround logistiek medewerker (fulltime)

Data specialist (fulltime, Apeldoorn of Groningen)

Medewerker webshop logistiek (fulltime)

Customer support medewerker (fulltime)

Klantenservice medewerker (bijbaan)

Full stack developer

Beekman B.V.
T.a.v. Afdeling HRM
Weegschaalstraat 15
7324 BE Apeldoorn

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: voornaam, geslacht, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, opleidingsniveau, beschikbaarheid, je cv en motivatie. De door jou aan Beekman B.V. verstrekte persoonsgegevens, inclusief cv en motivatie, worden door Beekman B.V. bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Als je hiervoor toestemming hebt gegeven, worden de gegevens na 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure verwijderd. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij Beekman B.V., dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. Indien je jonger dan 16 jaar bent heb je toestemming van je ouders nodig om je persoonsgegevens te verstrekken. Ben je jonger dan 16 jaar, dan kunnen jouw ouders ook altijd de gegevens die aan ons verstrekt zijn aanpassen of verwijderen.