Dropshipment service

Uw klant altijd direct kunnen helpen? Geen 'nee' moeten verkopen? Dan is de dropshipment service van Beekman B.V. mogelijk iets voor u!

Met de dropshipment service van Beekman B.V. kunt u uw klant direct aan het juiste onderdeel of artikel helpen. Doordat u kunt aangeven dat u het juiste product kunt leveren, zal uw klant zal zich dus ook bij vragen of herhaalaankopen weer tot u wenden.

Aan 'de achterkant' bestelt u deze producten bij Beekman B.V. en wordt het pakketje snel en netjes geleverd bij uw klant, met daarop uw kenmerk. Uw klant zal de bestelling dan ook zien als direct van u. Er zal geen referentie naar Beekman B.V. zijn.

Dropshipping is een vrijwel risicoloze vorm van ondernemen, waarbij u als ondernemer niet hoeft te investeren in voorraden. Meestal gaat dit ook direct gepaard met kostenbesparing op het gebied van inventaris, personeel en logistiek.

Wat zijn de voordelen?
• Sterk logistiek systeem: voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Uw klant ontvangt zijn bestelling de volgende dag thuis.
• Wij verzenden discreet, zonder verwijzingen naar ons op de verpakking en met pakbon zonder prijzen; uw klanten ontvangen pakketjes waarop niet te zien is dat deze van ons afkomstig zijn. De eindgebruiker zal dus denken dat u het hebt verpakt.
• Uw kenmerk kan op het etiket van het pakket en de pakbon vermeld worden.
• Altijd inzicht in de actuele voorraad bij Beekman B.V.
• Beekman B.V. biedt u de benodigde productinformatie. Wij bieden zeer goede foto’s (vele producten al in 360 graden foto) en heldere productomschrijvingen.
• Gemakkelijk track & trace informatie van uw dropshipment zending bijhouden.
• Uw dropshipment order gemakkelijk aanmelden via Beekman.nl. Heeft u uw eigen systeem en wilt u het niet opnieuw invoeren? Wij kunnen uw Excel of Ascii bestand automatisch verwerken.
• Geïntegreerde adrescheck zodat altijd wordt geverifieerd of het adres van de eindgebruiker bestaat (ook voor het buitenland).

Het is bij dropshipping gebruikelijk dat u zelf verantwoordelijk bent voor retourzendingen. Simpelweg omdat dropshipping een stukje risicoverdeling is, waarbij Beekman B.V. als dropship leverancier het overgrote deel van het risico draagt.

Naast de inkoopprijs en de verzendkosten, rekent Beekman B.V. een klein bedrag voor de dropshipping service.

Met ruim 50 jaar ervaring als groothandel in onderdelen en accessoires is Beekman B.V. een betrouwbare dropshipping leverancier!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw (web)shop of onderneming? Neem dan contact op via of bel 055 538 11 00.

Download hier de dropshipment gebruikershandleiding (alleen voor dropshipment klanten).

Autostore in beweging Rollerband Wasmachine tablet