Wat heb ik nodig om optimaal gebruik te maken van BIS Pro?

Online
U heeft een internet verbinding nodig en dan kunt u aan de slag. BIS Pro is via beekman.nl te gebruiken op uw pc, laptop, tablet en smartphone. Gebruikt u BIS Pro op de pc of laptop, dan is een muis met scroll wheel aan te raden. Hiermee maakt u optimaal gebruik van het vlot inzoomen op technische tekeningen en 360 graden foto's. Werkt u met BIS Pro op een mobiel apparaat, dan kunt u gemakkelijk in- en uitzoomen met uw vingers.

Terug