Gardena assortiment uitgebreid

21-03-2023
Gardena assortiment uitgebreid

Het voorjaar komt eraan, tijd om weer de tuin in te gaan. Ons assortiment Gardena is uitgebreid met diverse nieuwe artikelen. Een mooie aanvulling op het al bestaande assortiment.

Duurzaam is de nieuwe range EcoLine, gemaakt van gerecycled materiaal. Verantwoord geproduceerd, esthetisch ontworpen en duurzaam vervaardigd. Gardena EcoLine is de eerste serie tuingereedschap van hoge kwaliteit, vervaardigd met een zeer groot deel gerecyclede materialen. De kunststof onderdelen van elk product bestaan uit tenminste 65% gerecycled materiaal. Ook de verpakking is gemaakt van stevig karton en bedrukt met inkt op waterbasis. De volledige verpakking is recyclebaar.

Verder zijn er een aantal artikelen toegevoegd voor het bewateren van de tuin via Bluetooth, o.a. de watercomputer Bluetooth, waarmee het automatische bewateringssysteem van de tuin eenvoudig is te configureren op smartphone of tablet.

Aan het assortiment onderdelen voor robotmaaiers zijn ook een aantal producten toegevoegd, zoals een wandhouder voor de robotmaaier om deze ruimtebesparend, droog en vorstvrij in garage of kelder op te bergen.

U vindt het volledige Gardena assortiment op https://www.beekman.nl/c/tuin-accessoires/gardena

Terug