Prijskaartjes, etiketten en schapkaartjes printen met VMSII

Heeft u het kassasysteem VMSII en wilt u prijskaarten, etiketten en schapkaartjes printen?

Stap 1: Klik in het hoofdscherm op ‘Diversen’, vervolgens op ‘Printen’ en kies voor ‘Print Prijskaarten’. Uiteraard kunt u op dezelfde wijzen ook etiketten en schapkaarten printen.

Stap 2: In het volgende scherm kunt u ook nog het gewenste printdoel aanklikken middels de tabbladen ‘Etiketten’, ‘Schap etiketten’ en ‘Prijskaarten’.
Klik op de button ‘Batch-selectie producten’ om artikelen te zoeken en selecteren waarvoor u prijskaarten wilt printen.

Stap 3: Selecteer als selectiecriterium een periode. Bijvoorbeeld de afgelopen week.
Hier kunt u ook het vakje ‘Alleen indien voorraad’ aanklikken, zodat u alleen kaartjes print van artikelen die u op dat moment op voorraad heeft.
Ook kunt u in dit scherm het vakje ‘Selecteer alleen producten waarbij een etiketlay-out is gekoppeld’ kiezen. De etiket lay-out kunt u zelf aan artikelen koppelen, zie stap 6. Klik vervolgens op ‘Volgende’.

Stap 4: Maak een definitieve selectie van de artikelen uit uw lijst.

Stap 5: U heeft nu een lijst met artikelen geselecteerd. Wilt u daadwerkelijk overgaan op het printen van prijskaarten, klik dan op de button ‘Print prijskaarten’.

Stap 6: U kunt zelf per product een etiket lay-out koppelen. Zodat vanaf dat moment altijd de juiste etiketten geprint worden. Dit kan door bij ‘Onderhoud product’ te klikken op het tabblad ‘Etiket’. Hier kunt u bij ‘Prijskaart lay-out’ en lay-out kiezen en koppelen.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de Vendit helpdesk.

Terug