Kunnen mijn medewerkers ook gebruik maken van BIS Pro?

Als u een BIS Pro abonnement heeft, kunt u meerdere gebruikers aanmaken (multi user). Of u een handelaar, reparatiebedrijf of onderdelenshop bent, uw medewerkers en monteurs kunnen gebruik maken van BIS Pro. BIS Pro is geschikt voor pc, laptop, smartphone en tablet en dus overal te gebruiken; in de winkel, bij de consument thuis of op kantoor.

U kunt voor een medewerker een subaccount aanmaken in 6 stappen:

1. Zorg dat u als debiteur ingelogd bent onder uw bestaande (hoofd)account.
  2. Beweeg met de muis over de meest rechter menutab. Klik op 'contacten'. Te vinden onder de tekst 'mijn profiel'.
  3. U bent nu op de pagina 'contacten'. Klik rechts boven op de button 'contact aanmaken'.
  4. Vul alle gegevens in en bedenk een wachtwoord. Let op: onthoud het wachtwoord goed, u krijgt geen bevestigingsmail met het wachtwoord.
  5. Kies tot slot de gebruikersrechten die het subaccount volgens u mag hebben.
  6. Klik op de button 'aanmaken' en uw medewerker kan voortaan zelf inloggen met een eigen account.
Terug